4

E-SHOPS

που ξεχωρίζουν και αποδίδουν! Εφοδιασμένα με μοναδικές δυνατότητες και εργαλεία που προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.

3

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων, επαγγελματικών, σύγχρονων, καλαίσθητων και φιλικών προς τον χρήστη, που τονίζουν την διαδικτυακή σας παρουσία.

11

Υπηρεσίες Digital Marketing

Η Online Διαφήμιση ονομάζεται επίσης Online Marketing, Digital Marketing και Διαφήμιση στο Internet. ΝΑΙ, μπορούμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας!

Καλώς ήρθατε στην Web-Core Internet Services, ένα μικρό αλλά γεμάτο φρέσκες ιδέες και λύσεις Digital Agency στον Πύργο Ηλείας. Ειδικευόμαστε στην κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop, Digital Marketing, Social Media Marketing και την βελτίωση της ιστοσελίδας που ήδη έχετε στις μηχανές αναζήτησης SEO.
Στόχος μας είναι να καταφέρουμε με ακρίβεια να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αναπτύξουν τις εταιρείες τους στο Internet.

Η εταιρία μας παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες σχεδιασμού και στην κατασκευή ιστοσελίδων, στην προώθηση ιστοσελίδων και στην υποστήριξη τους. Με την κατασκευή ιστοσελίδας, σας παρέχουμε πλήρη υποστήριξη και σας συμβουλέυουμε πάντα ποια βήματα θα πρέπει να ακολουθηθήσετε για να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα.

Πριν από κάθε σχεδιασμό μελετάμε το κοινό που αναφέρεστε, έτσι ώστε οι ιστοσελίδες μας να είναι εύχρηστες και λειτουργικές όπου θα δώσουν την δυνατότητα και στον πιο απλό χρήστη να βρει αυτό που θέλει σε πολύ λίγο χρόνο.

 

Γιατί να μας επιλέξετε

Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη και στην κατασκευή ιστοσελίδων και αποδοτικών e-shop.

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία αυτή για να επιτύχουμε γρήγορη απόδοση και σημαντικά αποτελέσματα στους πελάτες που μας εμπιστεύονται.

“Για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός και αφιερώνουμε χρόνο για να κατανοήσουμε τους στόχους και να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες του.”

Αναπτύσουμε, Σχεδιάζουμε και Παραδίδουμε Ολοκληρωμένες Λύσεις Διαδικτύου που σας προωθούν μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Λατρεύουμε την καινοτομία και τη δημιουργικότητα και χρησιμοποιούμε πάντα τις τελευταίες τεχνολογίες για να προσφέρουμε τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές και ιστοσελίδες, με μοναδικό σκοπό την επίτευξη των στόχων σας.

OUR WORK

Δείτε δείγματα της δουλειάς μας